Собственичката на модна агенция „Ivet Fashion“ Ивет Григорова се наслаждава на лятото в село Варвара, където е със своя любим Атанас Минев. От снимките, които тя публикува в Инстаграм, виждаме, че бившият модел е в перфектна форма.

Видях Ивет в едно столично заведение. Знаех коя е, разбира се! Направи ми много хубаво впечатление – много усмихната, много красива. В същия момент я намерих във Фейсбук, изпратих й покана за приятелство, след което й написах съобщение. Беше нещо от сорта "Какво хапва тази красива жена, за да бъде толкова красива?" – разказва през октомври 2018 г. Атанас Минев пред bTV.

Ето така след два брака и две дъщери Ивет Григорова отново среща любовта.

„Истината е, че не съм търсила нищо. Любовта сама дойде при мен. Явно е трябвало да се случи. Не е имало друга причина да прекратя брака си. Появи се човекът, с когото си пасваш във всичко, само да си помислиш нещо и той го изрича, обгръща те с цялата си любов, грижовност и обожание“ – признава Ивет пред LadyZone.

Съвсем скоро тя ще стане баба, тъй като дъщеря й, актрисата Луиза Григорова, е бременна в осмия месец и очаква момченце.

На 7 юни Луиза навърши 30 години. По-малката дъщеря на Ивет Григорова – Кристина, е на 15 и също се е насочила към актьорската професия.