Актрисата Луиза Григорова украси корицата на списание DIVA заедно с майка си Ивет (създателката на модна агенция „Ивет Фешън”) и сина си Бран, който се роди на 27 септември.

„Тази корица на списанието е отдавна жадуван проект! Планирахме го още когато разбрахме щастливата новина, че Луиза е бременна с първото си дете. Периодът бе твърде напрегнат и някак стресиращ за снимки и интервюта. Така идеята остана да зрее в главите ни и да се реализира в точното време – малко преди Коледа. Има ли по-подходящ период за представяне на един младенец? Луиза бе така добра да задоволи любопитството ни и да ни направи съпричастни към майчинските си трепети. А ние я поканихме да сподели тази специална фотосесия с другия най-ценен човек в живота си – майка й Ивет“ – пишат от списанието в своя "Инстаграм" профил.

„Страхувах се, че ще бъда изнервената недоспала майка, но стана обратното – сподели Луиза в интервю за LadyZone преди месец.

Тя роди в един и същ ден, в една и съща клиника с приятелката си и колежка Весела Бабинова.

Какво разказаха двете актриси за това съвпадение в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ – вижте тук: 

А само преди няколко дни Луиза ни сподели и как празнува Коледа. „Голям фен съм на сладките неща. На Коледа винаги много съм обичала баклавата на баба, която е най-вкусното нещо".

Повече по темата можете да прочетете тук: