Тази седмица певицата Лиза Мари Пресли, дъщеря на великия Елвис Пресли, отбеляза тъжна годишнина – две години от самоубийството на единствения ѝ син.

„Преди няколко години, на деня на майката, със сина ми си направихме тези еднакви татуировки на краката“, написа тя в Инстаграм. „Това е келтски възел и символизира, че ще бъдем свързани завинаги. Избрахме го, за да символизира нашата вечна любов и вечна връзка.“

27-годишният Бенджамин Киоу беше намерен мъртъв в следствие на огнестрелна рана през юли 2020 г. Заключението на разследващите тогава беше, че младият мъж сам е посегнал на живота си.

Самоубийството на младежа беше истински шок за семейството. По-късно стана ясно, че момчето се е борило с депресия, която се е изострила след началото на пандемията от COVID. Може би това е причината да посегне на живота си.

Музикантът Брандън Хауърд, който е приятел на Бенджамин, разкри пред списание „Пийпъл“, че той през целия си живот е чувствал натиск да „заслужи“ името Пресли. Бенджамин е чувствал, че никога няма да постигне успеха на легендарния си дядо и това го е тормозело.

Неотдавна Лиза Мари Пресли сподели, че все още е в траур и винаги ще бъде.

Снимка: Instagram

„Не мога да кажа много, защото сега и завинаги ще съм в траур заради загубата на сина си“, написа тя в Инстаграм. „Тази скръб, която разруши и разби сърцето и душата ми, ме е погълнала изцяло. Не отделям време на почти нищо друго, освен на останалите си три деца.“

Освен на покойния Бенджамин, Лиза Мари е майка и на три момичета - 32-годишната Райли и 13-годишните близначки Финли и Харпър.

Вижте трейлър на филма, който разказва за живота на Елвис Пресли: