Преди няколко месеца Таня Боева издаде нова песен, което беше поредната заявка, че музиката е тази, която съпътства живота й. Тя е печелила награда за млад изпълнител и от „Златния Орфей”, а на 3.11 певицата празнува рожден ден.

С Таня Боева не говорим за трудните й години в личен план, които я принудиха да слезе и от сцената. Тя сама сподели в публичното пространство, в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, за проблемите, заплахите и страха, които вече е надживяла. Сега се гордее със сина си Росен, който расте като истински джентълмен – такъв, какъвто тя винаги е искала да бъде. И наваксва пропуснатото в карирерата си, правейки нови песни и работейки над нови проекти. Макар и скромно, Таня споделя как ще отбележи рождения си ден и какви подаръци я радват... И отправя пожелания към Ladyzone.bg за 12-годишнината, която предстои. 

Таня, какви чувства те обхващат около рождения ти ден? 

Чувствам се празнично, щастлива и благодарна, че аз и близките ми сме здрави. Чувствам се прекрасно! 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ СНИМКИ В ГАЛЕРИЯТА

Винаги ли празнуваш на 3 ноември? 

Това е най-личният ми празник (усмихва се)... И да, винаги отбелязвам рождения си ден! 

Как ще празнуваш днес? 

Професията ми е такава, че често съм при моите почитатели - в ресторанти, в клубове, обикновено аз веселя другите. Сега ще празнувам със семейството си и тесен кръг близки приятели. Но, когато аз имам рожден ден, обичам на мен да ми пеят, а аз да се веселя (смее се)! 

Има ли рожден ден, който винаги ще помниш и защо? 

Благодарна съм за всеки следващ рожден ден, това означава, че сме живи и здрави! Специални са всички поводи, които отбелязвам с близките си, със сина си. Той винаги успява да ме изненада и това прави празника ми още по-специален. 

Какви подаръци те радват? 

Като всеки човек и аз се радвам на изненади, на подаръци... Тези, които са поднесени от специалните хора в живота ми, ме правят най-щастлива. 

Работиш ли по нови песни? Къде могат да те чуят и видят почитателите ти? 

Последната ми песен „Час Любов” презентирах преди три месеца. Използвам случая да благодаря на моите верни почитатели, които вече я пеят заедно с мен. В момента работя над нов проект, с който ще изненадам моите фенове съвсем скоро. Имам участия в цялата страна. Канят ме на фирмени партита, на различни празници и по различни поводи, в механи, ресторанти и клубове. Читателите ви могат да следят за предстоящите ми изяви в моите социални мрежи: сайта ми – www.tanya-boeva.com; Facebook; Instagram, Youtube.

Снимка: Таня Боева, личен архив

Предстои и рожденият ден на Ladyzone.bg, какво ще пожелаеш на сайта? 

Поздравявам вас и целия екип професионалисти, които сте отдадени на вашата кауза. Горещо препоръчвам на всички да ви четат, защото винаги сте интересни, иновативни и огромни професионалисти. Желая на всички да сте здрави и още по-успешни занапред. На вашите читатели пожелавам много усмивки и да се веселят с моите песни!  

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ СНИМКИ В ГАЛЕРИЯТА

  • Твоите 5 в Инстаграм - как изглежда спукан имплант за бюст
  • (без)Опасно красивата Нели: Имам 5 операции на носа, махнах гръдни импланти след 8 г. мъки
  • Кой спечели наградите на Ladyzone.bg - открий дали си ти
  • В чантата на Нели от (без)Опасна красота: Маниак съм на тема грим!
  • Ladyzone в "Тази неделя": Как се чувстват мъжете с температура (ВИДЕО)
  • Мария Цънцарова: Мечтая за къща край морето и двор с цветя и домати
  • На 12 г. Сашо Кадиев паднал от покрив. Защо сега разказва историята през смях? (ВИДЕО)
  • Детски рожден ден - идеи за игри и забавления с малките гости
  • Астроложката Оксана Хорват-Станчева - жените Скорпиони и каква е тяхната енергия
  • Хриси Парова: Трудно ми е да приемам жестове от мъже