Дългоочакваните и заветни две думички бяха разменени между принц Хари и актрисата Меган Маркъл. Двамата си казаха "да", а преди това Хари въздъхна пред бъдещата си съпруга, виждайки я идваща към олтара "Прекрасна си"!

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Пазените в дълбока тайна модел и дизайнер на роклята на булкaта вече са известни, а ниe не можем да спрем да се любуваме на стилното модно решение на Меган. Изобщо не сме се съмнявали, че актрисата ще се спре на световноизвестен дизайнер и модна къща, които да я превърнат в съвременна принцеса на сватбата й.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Неотразимата визия на Меган се дължи на невероятнатa работа на британския дизайнер Клеър Уейт Келър, която се превърна в първата жена творчески директор на известната френска модна къща Givenchy.

За създаването на сватбената рокля Меган и Клеър работят заедно, а резултатът е повече о впечатляващ - изчистен модел с акцент върху леко отворените рамене. Линията на тоалета продължава и елегантно подчертава тънката талия на актрисата. Дългите 3/4 ръкави добавят нотка на изискана модерност. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Визията на Меган е допълнена от елегантната диамантена тиара, която 36-годишната съпруга на Хари заема от кралица Елизабет. Воалът изобразява цветя и растения от всички държави от Британската общност, които са ръчно бродирани. той  дълъг 5 метра и е изработен от копринен тюл, копринени нишки и органза. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos