34-годишният играч на Канзас Сити Чийфс с емоционална реакция, докато гледа изпълнението на 34-годишната Суифт. Певицата разчувства спортиста с изпълнението на „Mary's Song“, „So High School“ и „Everything Has Changed“ по време на последното си шоу в Амстердам.

Във видеоклип, публикуван от фен в платформата X, Келси стои на трибуните и снима с телефона си изпълнението на приятелката си, след което бавно се поклаща, докато в един от кадрите се вижда как леко избърсва лицето и очите си.

„Аз ще съм на 87, ти ще си на 89. Все още ще те гледам като звездите, които блестят“, гласи финалът на песента на Тейлър „Mary's Song“. На нея Келси пляска силно с ръце, като дори ги вдига над главата си.

Текстът на „Песента на Мери“ придоби нов смисъл, откакто Суифт и Келси обявиха, че са двойка.  Номерът на фланелката на отбора на състезателя е 87, а годината на раждане на Келси и на Тейлър е 1989.

Припомняме, че Келси и Суифт предизвикаха слухове за запознанството си през септември 2023 г., а през октомври 2023 г. обявиха публично своята връзка.

Певицата Тейлър направи изключително специален тазгодишния Super Bowl с присъствието си на трибуните и терена, за да подкрепи приятеля си Травис Келси.

Връщайки се от друг концерт в рамките на турнето си Eras Tour в Токио, певицата пристигна на „Алиджънт Стейдиъм“ в Лас Вегас, за да гледа как нейният партньор и отборът му „Канзас Сити Чийфс“ се изправят срещу „Сан Франциско Фортинайнърс“.