Илиян Любомиров, половинката на Петя Дикова, сподели снимки и любопитни факти за сестра си Василена, която е абитуриентка.

Снимка: instagram.com/iliyan_lyubomirov/

„Сестра ми е на 18. Завърши моето училище. С отличие, както си му е редът. Сестра ми тренира всеки ден лека атлетика. Свири на пиано. Спасява животни. Пише разкази. Съдия е по дебати на немски. Гледа синовете ми понякога и те я обожават“ – пише Илиян, който е поет и знае как да разказва истории.

Снимка: instagram.com/iliyan_lyubomirov/

„Сестра ми не искаше скъпа кола за бала, купи си роклята от някаква разпродажба, и без оркестър мина. Не отиде на дискотека, за да си спести чалгата. Вместо това на другия ден замина за Германия, защото имаше изпит.

Снимка: instagram.com/iliyan_lyubomirov/

Сестра ми получи пълна стипендия от немската държава, за да следва. Мечтата ѝ е да специализира невронауки, но преди това ще учи психология и физика. Горд съм не само с постиженията ѝ. С нея се гордея. Защото постига нещата по нейния си начин, докато не спира да е добър човек“ – обобщава Илиян.

Той и Петя Дикова имат две момчета – Александър на 5 и Илиян, който е на 3. За техните скорошни премеждия с кемпер четете тук: