Независимо дали сте човекът, който е коленичил и гледа нагоре с надежда, или човекът, който спуска сълзи и изненада отгоре с вълнение – моментът, в който двама души се съгласяват, че бракът е добра идея и за тях, остава скъп спомен за цял живот!

Затова и предлагащите брак се подготвят за този кратък, но важен момент, сериозно и често доста продължително.

Задачата е сложна: около този момент ще трябва да може да се оформи пленителна история, която ще бъде разказвана на приятели, роднини, деца и внуци десетилетия наред.

Любимите ни знаменитости също не пестят въображение и романтика, когато предлагат брак на половинките си. Освен задължителния прескъп годежен пръстен, много звезди осигуряват на избраниците си и прекрасен спомен от момента на предложението.

Представяме ви няколко от най-романтичните предложения за брак от света на звездите.


Празнично предложение за брак

Годежен пръстен и обещанието "за цял живот" звучи като идеален подарък за който и да е празник. Затова и не се изненадваме, че мнозина избират именно празнични дни, за да предложат брак на любимите си. Тейлър Кини поиска ръката на Лейди Гага на Свети Валентин с диамантен пръстен с формата на сърце.

 

 

Тейлър Кини и Лейди Гага Снимка: Instagram

Джо Манганиело пък пожела да се ожени за София Вергара на Коледа. Същият празник избра и Матю Макконахи през 2011г., за да предложи брак на Камила Алвес.