След две години заедно, Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са по-влюбени от всякога. 

През август ще видим тяхното партньорство на големия екран с предстоящата премиера на филма им „Мигни два пъти“. Лентата е режисьорският дебют на Зоуи Кравиц, дъщеря на легендарния рок музикант Лени Кравиц.

В „Мигни два пъти“ звездната двойка си сътрудничи за създаването на интригуващ и съвременен криминален трилър. Трейлърът на продукцията вече подсказва, че ни очаква динамичен сюжет, наситен с напрежение и неочаквани обрати.

А, докато чакаме да излезе филма на големия екран, още на 12 юли можем да видим Чанинг Тейтъм в романтичната комедия „Покажи ми Луната“, чието заглавие е вдъхновено от емблематичната песен на Франк Синатра – “Fly me the Moon”. В него годеникът на Зоуи Кравиц си партнира със Скарлет Йохансон

Включете се в играта на Ladyzone и може да спечелите звездни кинонагради. Общите условия може да намерите тук.

Извън светлините на прожекторите любовната история на Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм е изпълнена със сладки моменти, професионални успехи и лични победи. 

Нека проследим хронологията на тази интригуваща връзка, започнала като професионално сътрудничество и прераснала в истинска любов.

НАЧАЛОТО НА ЛЮБОВТА: ОТ МУЗАТА ДО ПРИЯТЕЛСТВОТО

Всичко започва през 2017 г., когато Зоуи Кравиц избира Чанинг Тейтъм за ролята на Слейтър Кинг в режисьорския ѝ дебют, трилъра „Мигни два пъти“. 

Тази първа професионална среща между актрисата от „Батман“ и звездата от „Професия: стриптизьор“ се оказва съдбоносна. Докато работят заедно по филма, те започват да се сближават и да прекарват все повече време заедно в Ню Йорк, което в крайна сметка води до началото на интимната им връзка през 2021 г.

ЛЮБОВ В СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТE