Колкото по-известна актриса става Скарлет Йохансон, толкова повече стават и мъжете, които се влюбват в нея. Звездата от "Покажи ми Луната" е излизала с много известни мъже през годините, включително Джош Хартнет и Шон Пен. Тя три пъти е вървяла към олтара и е казвала своето най-твърдо "Да!". 

последният хит на актрисата е романтичната комедия „Покажи ми Луната“. Заглавието е вдъхновено от емблематичната песен на Франк Синатра – “Fly me the Moon”. Лентата ще покори кината от 12 юли. Ако искате да гледате талантливата актриса на голям екран, включете се в играта на Ladyzone. Даваме ви уникалната възможност да спечелите звездни кинонагради. 

В живота на красивите жени (почти) винаги се появяват интересни и красиви мъже. В живота на Скарлет има много такива.

Снимка: Forum Film Bulgaria

ПЪРВИ БРАК

Първият брак на Йохансон е през 2008 г., когато се омъжва за Райън Рейнолдс. Тогава тя е едва на 23 години. Двамата се разделят през 2010 г. Развеждат се на следващата година. В момента Райън е женен за Блейк Лайвли. 

Пред Vanity Fair актрисата споделя, че тогава е нямала никаква представа какво е бракът. Твърде млада или просто устремена да гради кариера,с амо две години след церемонията, Скарлет се развежда.

Снимка: profimedia.bg

ВТОРИ БРАК

Следващият й брак е с Ромен Дориак, през 2014 година. С него има дъщеря на име Роуз Дороти. След като се разделят, Скарлет Йохансон сподели, че двамата са се справяли страхотно като родители.

"Никога преди не бях преживявала нещо подобно, така че нямаше правила. Всеки от вас уважава другия като родител и мисля, че точно затова ни се получаваше" - казва тя пред Daily Mail. 

 

ТРЕТИ БРАК