365 дни след като каза "Да" на Джошуа Кушнер, моделът Карли Клос публикува клип как е направена зашеметяващата й сватбена рокля - от скицата до последния бод на воала. Преди година двамата направиха две празненства. На първото бившият модел на Victorya Victoria's Secret блестеше в рокля на Dior, а на второто заложи на кънтри тематиката с бяла памучна рокля с голи рамене. Заради брака си с Джошуа, който е брат на съпруга на Иванка Тръмп, Карли смени вярата си и прие юдаизма. 

"Честита годишнина, Карли! От бала до сватбения ден, за модна къща Dior беше чест да бъде част от важните моменти в твоя живот. Ти беше толкова лъчезарна булка, облечена в Dior Couture." - отговориха в коментар на снимка в Instagram профила й от модната къща.  

Роклята е изработена от дантела, с много дълъг и обемен ретро воал.  

Първата проба на роклята Карли прави на 28 септември миналата година в ателието на Dior в Париж. Явно мнението, което най-много цени по повода, е това на майка й, защото тя е и единственият човек, който я придружава. Дизайнер на роклята е Мария Грасия, която е и криейтив директор на модната къща. 

Разплака ли се Карли, когато я видя? Разбира се. "Чувствам се като Пепеляшка. И няма да спра да го повтарям поне 3 месеца!"