Нина Димитрова, добила известност в интернет заедно със своя съпруг Борислав като Пиленцата от Монако, отпразнува своя 37-и рожден ден.

„Първо бяхме направили резервация в кафе-ресторант “DIOR” в Сен Тропе, това е едно от най-известните и елитни заведения в Сен Тропе. Там ни посрещнаха като истински “VIP” гости – с уважение и респект!“ – сподели Нина пред LadyZone.bg.

„От самото заведение изсвириха в моя чест “Happy Birthday” и като комплимент ми донесоха тортичка във формата на малки бонбони “DIOR” с различен вкус – ягода, банан, шоколад и малина. Накараха ме да се почувствам уникално на моя празник – моя рожден ден!“ – продължава разказа си Нина, която работи като рецепционист в 4-звезден хотел в Кан.

Снимка: Личен архив

„Бяхме си резервирали и една нощувка в най-известния и популярен 5-звезден хотел – “Hôtel de Paris Saint Tropez”, където се засякохме съвсем случайно с друго българско семейство. Мъжът ни разпозна и каза “Да живее България!”. Поговорихме си, смяхме се, те се качиха в стаята си да се оправят за вечерта, а ние продължихме за нашата резервация и вечеря в “L’ОPÉRA Saint-Tropez“, едно уникално място за забавления.

Снимка: Личен архив

Там Борислав ме изненада, като поръча бутилка скъпо френско шампанско “Dom Pérignon“ и цяла вечер танцувахме и се забавлявахме на макс, както само ние, звездното семейство Димитрови, ”Пиленцата от Монако”, умеем да си избухваме и да се радваме на живота и да го живеем“ – добавя Нина, която през зимния сезон се прибира в България и живее в Пловдив.

Снимка: Личен архив

Попитахме я какво си е пожелала на рождения си ден.

Снимка: Личен архив

„Да забременея и да си имаме бебче. Това е най-голямото ми желание и мечта, не само на мен, а и на двама ни с Борислав!“ – отговори възпитаничката на Френската езикова гимназия “Антоан дьо Сент Екзюпери” в Пловдив.

Снимка: Личен архив

Нина има брат, който живее в Пловдив и не иска да е известен и популярен като сестра си.

Снимка: Личен архив

„Той завърши Английската гимназия и сега е на вискока позиция в една международна компания. Имам страхотни племенници – Гого и Теди“ – сподели ни Нина.

Снимка: Личен архив

Припомняме, че през юни 2022 г. Боби Манекена и Нина споделиха пред bTV:
„Стремим се да се обграждаме само със заможни хора, за да взимаме пример от тях и да държим тяхното ниво. След 10 години си представям живота ни в много лукс – с апартамент в Кан и с вила в съседство на Филип Плейн. Оттам нататък само ще живеем, ще се наслаждаваме на живота, защото той е даден да се живее, а не да се работи“.

Няколко месеца по-рано те признаха в онлайн рубриката на "Шоуто на Николаос Цитиридис": Ако заченем дете на Ривиерата, ще поканим Филип Плейн за кръстник.

Нина Димитрова е родена на една и съща дата с телевизионния продуцент Андрей Арнаудов. Повече за неговия рожден вижте тук:

Как Андрей и Нина коментираха съвпадението на рождените си дни – вижте тук: