Бляскаво ревю в La Jungle Du Roi (Кралската джунгла) в Кан събра модния елит. Вилата посети и Борислав Димитров, известен в социалните мрежи като Боби Манекена. В изминалите дни той и съпругата му Нина често присъстваха на събития на кинофестивала и се снимаха с известни личности от света на киното. 

Богатите клиенти на бранда бяха посрещнати с изобилие от бял мрамор, шезлонги и стъклени маси. 

Снимка: Getty Images

„Бях на двете събития с частна покана. Аз съм редовен клиент от 2016 г." – сподели Боби Манекена пред LadyZone.bg.

Снимка: Instagram.com/manekena_dimitrov_world/

Питахме го дали и чорапите, и бельото му са на същия бранд и той отговори утвърдително.

Снимка: Instagram.com/manekena_dimitrov_world/

 

„Съпругата ми Нина ходи с дрехи на други марки. Иначе аз съм й подарил дънки и тениска. Облича ги рядко. С дизайнера се познаваме от 2018 г., приятели сме" – поясни Боби, който в Инстаграм често нарича себе си „Топ гъзара“.

Боби Манекена планува да присъства и на друго събитие през есента. "Той има интерес да присъствам“ – убеден е пловдивчанинът, който има луксозна лимузина и изкарва хляба си чрез VIP трансфери от и до летището в Кан.

През уикенда той и Нина бяха в Монте Карло за кръга от Формула 1.

„Бяхме в ултра VIP ложата. В обикновената VIP ложа няма храни и напитки, а при нас имаше. Кувертите струват няколко хиляди евро, ние ги взехме с намаление чрез познати. Скъпо е, но си струва веднъж в годината. Това е най-хубавата писта във Формула 1“ – убеден е „Топ гъзара“.