Орландо Мигел Рохас Гонсалес е актьор, радио- и телевизионен водещ. Българската публика го познава от участието му в сериала "Земя на честта", в ролята на наемния убие Джак Малкович. Лошото момче обаче има топла душа. Разговаряхме с Мигел за любовта, жените и горещите приключения, свързани със Свети Валентин. Секси кубинецът разказа специално за LadyZone къде и как е срещнал момичето, в което е бил влюбен най-силно. 

За първи път се влюбих на 19-годишна възраст. Тя беше на 14 години, но тогава не знаех. Беше 14 февруари, бях още в родната Куба. Отидох на кино, но още не беше свършил предишният филм, затова чаках в лобито.

С гръб към мен стоеше едно прекрасно момиче, с много красива коса, вързана на конска опашка, и страхотна фигура. Не зная какво стана, изведнъж кожата ми сякаш настръхна, не можех да откъсна очи от нея. И сякаш движена от магия, тя се обърна и погледите ни се срещнаха. Усмихна ми се, аз й се усмихнах и срамежливо се опитах да говоря с нея. Запознахме се и заедно изгледахме филма, въпреки че дори не помня името му.

Известно време излизахме заедно. Аз не знаех, че е непълнолетна, разбрах впоследствие. Изглеждаше по-голяма. Всички жени сякаш изглеждат по-големи, по-зрели и по-мъдри от мъжете. Това беше първият път, в който се влюбих.

Виждахме се няколко месеца. Но беше истинска любов, като тези от филмите. Усещах пулса си в гърлото всеки път, щом я видех. След тази любов никога повече не се влюбих по същия начин.

Снимка: Габриел Бланко

Всеки път се влюбвам през зимата. Не зная защо, вероятно заради студа и търсенето на топлина (смее се). В Куба месецът на любовта – февруари, е през зимата. От много време не съм се влюбвал истински.

Бих искал отново да изпитам онези чувства, които изпитвах на 19 години...

Снимка: Личен архив