Австралийското турне на херцозите на Съсекс е към своя край, но всички ще запомнят принц Хари и съпругата му Меган Маркъл не с лъскавите тоалети и помпозните посрещания, а с милите думи, прегръдките и жестовете, които двете кралски особи демонстрираха към децата на Австралия, Тонга, Фиджи и Нова Зеландия.

Поредното доказателство за щедростта им е събитие, на което двамата присъстваха в столицата на Нова Зеландия. Меган и Хари се срещнаха с млади хора, участващи в редица проекти, свързани с менталното здраве. Срещата се проведе в посещаваното от сърфисти кафене Марануи. На кралската двойка бяха сервирани вкусни торти и десерти, но двамата почти не ги погледнали. Меган приела да изпие една топла напитка.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В момента, в който херцогинята на Съсекс видяла ученици около кафето отвън, влязла вътре и помолила всички останали на масата вкусотии да бъдат раздадени на децата.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Не можем да се сетим за по-мил жест, направен от кралска особа, а вие?

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Модните критици, които следят изкъсо какво е сложила в гардероба си Меган Маркъл за австралийското турне, не пропуснаха да отбележат, че херцогинята на Съсекс беше облечена с любимите си черни дънки, които тя слага за четвърти път в последните месеци. Небрежната й визия беше допълнена от сив тренчкот, черно поло и черни боти.