Тя обича да приготвя десерти, а той – да превръща всяко парче месо в кулинарен шедьовър. Те са Лора и Стоян - най-свежият, усмихнат и допълващ се телевизионен тандем. От 3 февруари ще майсторят в съвсем ново студио в ефира на bTV – всеки делничен ден от 16:30 часа. Ексклузивни кадри на новата им кухня, на какво има вкус любовта и какво биха приготвили, ако трябва да съблазнят някого с ястие – всичко това ни разказаха Лора и Стоян от „Бон Апети”.

Снимка: Бон АпетиЕдва ли има хора, които не ви познават... И все пак - представете се.
Стоян: Казвам се Стоян Димов Сейменски, на 33 години, обичам да готвя, водещ съм на предаването „Бон Апети” заедно с чаровната Лора. Занимавам се с професионално готвене вече 10 години. Преди това съм спортувал активно – играех футбол в „Локомотив” (Пловдив). След отказването реших да търся ново амплоа. Повярвайте, че професионалното готвене няма нищо общо с това у дома. В него има много повече адреналин и екшън. Именно това беше нещото, с което да заместя спорта, а също и удовлетворението от добре свършената работа - това всичко успяха да ми дадат заниманията в кухнята.
Лора: Аз се казвам Лора Крумова Найденова, малко над 25-годишна, обожавам да готвя, да пътувам, и се чувствам прекрасно в компанията на Стоян Сейменски. И двамата имаме богат професионален опит. Вече 8 години се занимавам професионално с готвене. Общо взето, когато завърших гимназия, започнах да се занимавам с готвене, след което путъвах и накрая попаднах в „Бон Апети” със Стоян.

Блицинтервю с Лора и Стоян може да видите тук>>

От 3 февруари „Бон Апети” започва да се излъчва в ефира на bTV всеки делник от 16:30 ч. Разкажете ни за новото студио, ще има ли нови рубрики и нещо, с което да ни изненадате?
Ст.: Ако погледнем малко по-мащабно на нещата, всъщност ще видите, че принципът на нашето предаване е винаги да се вслушваме в хората. Те дават идеите и те са двигателят на това, което ще покажем. Така че това, което няма да се промени е, че ще продължаваме да слушаме хората.
Л.: От друга страна пък студиото е чисто ново, както каза ти. В момента кипи усилен труд там, Стоян играе ролята на зидар, а аз бодисвам, въобще...

Снимка: Евгений МиловСериозно?
Л.: Не, шегувам се. Ние ще се включим малко по-късно, на чистичко, готвейки. Към този момент не сме мислили за нова рубрика, но ако се появи такава, веднага ще я включим.