Супермоделът от 90-те години – Клаудия Шифър, прекарва почивката си на километри от България. Но не се спря нито в луксозните ни хотели, нито на на дивите плажове. Клаудия предпочете залезите на остров Санторини, Гърция.

На очарователното място 53-годишният модел е с най-близките си хора. „Семейство, приятели и хубави гледки“, пише Шифър в своя Instagram профил.

Характерни за остров Санторини са белите сгради, сините детайли и стълбите.  

Клаудия е майка на три деца – дъщери Клементин и Косима, и син Каспър. На снимките, които тя публикува обаче, не се вижда нито едно от децата й. 

Как изглежда един супермодел по време на ваканция?

Моделът е без грим и прическа, облечена е в рокля на флорални мотиви с буфан ръкави.

Припомняме, че Шифър е омъжена за филмовия продуцент Матю Вон от 2002 г. Матю също се вижда на една от снимките на модела.

Снимка: Instagram

Клаудия Шифър беше в Гърция и през август, когато навърши 53 г. Тогава в кратко видео тя сподели, че ще се поглези с вкусна торта. Изглежда това е една от най-предпочитаните дестинации за почивка на супермодела.

Снимка: Instagram

Не само супермоделът избира южната ни съседка за годишната си лятна почивка. Съвсем скоро стана ясно, че кайли Миноуг и звездата от "Сексът и градут" - Ким Катрал, също са били там. Двете са присъствали на откриването на сезона на известен комплекс в Атина. 

Снимка: Instagram

Гръцките острови привличат и звезди като Виктория Бекъм, Пиърс БроснанШакил О'Нийл и много други. 

Дуа Липа препдочете остров Пелопонес, който е 1200 км на юг от София. Британската певица релаксира ам и споделяше кадри от кораб в своя Инстаграм.