Кайли Моноуг и Ким Катрал присъстваха на тържественото откриване на One & Only Аesthesis в Атина. Гърция привлече двете звезди не само с красивата природа и морето си, но и с възможността да върнат времето назад с разкрасителни процедури. 

Голямото откриване продължи цели 3 дни, а на събитието присъстваха още множество звезди от световна величина - Джо Джонас, Люк Евънс, Ясмин Сабри, Сесилия Родригес и други. 

АТИНСКАТА РИВИЕРА ПРИВЛИЧА ЗВЕЗДИТЕ

Творческият директор на Balmain Оливие Рустейн организира брънч и парти край басейна, за да отбележи старта на сътрудничеството между One&Only и Balmain. Това лято басейнът Aesthesis в курорта ще включва клуб за басейни и специално издание на 1945 Cabas, предназначено единствено за гостите на One&Only.

Кайли Миноуг също присъства на брънча и партито край басейна. Без официални рокли и без обувки. Певицата предпочете да се събуе боса и да сложи удобни джински. Но когато слънцето се скрие и е време за вечерно парти - всички се порменят. 

One&Only Aesthesis е разположен на обширна крайбрежна зона в южната част на Атина, само на километри от процъфтяващите улици на града. Открит е през 2023 г., но бързо се превръща в любима дестинация на много селебритита. 

През годините и други звезди са предпочитали да почиват в Гърция. 

Звездата от "Джеймс Бонд" и съпругата му Кийли редовно се наслаждават на романтичниа ваканции в Гърция. Пиърс Броснън беше трогнат от гръцкото гостоприемство. 

Дуа Липа пък избра да се разходи из Пелопонес или Морея е полуостров в Южна Гърция. На 1200 км на юг от София, британската певица релаксира миналото лято. Тя качва кадри от кораб или лодка в своя Инстаграм. Във видео се вижда как се наслаждава на морската вода.

Парис Хилтън пък показа страхотното си тяло по бански „Barbie Pink“ в Гърция. Наследницата на богатството на семейство Хилтън позира на яхта сред блестящите води на Средиземно море през 2023. Нетърпеливи сме да разберем къде ще почива това лято. 

За Деми Мур Гърция е рай. "Слънце, игра във водата, дрямка и хубава книга“ - така й протичаше почивката по „Гръцки стандарт“. Холивудската актриса почива само на около 400 км от България и през лятото на 2022 г. Където и да ходи, Деми не забравя да вземе своето кученце. Носи го на ръце, в чантата си, а напоследък избира дрехите си така, че да се ползват като слинг, в който да пъхне домашния си любимец. 

За още гръцко настроение - вижте видеото.