Тази седмица Ивет Горанова и Тодор Атанасов станаха първата двойка в "Dancing Stars" с максимален резултат в предаването – цели 40 точки.

"Бях щастлива, че тази седмица имаше народни танци, защото малко или много чувствам по-голяма сигурност в тях, от който и да е друг танц. Притеснителната част за мен беше пасо доблето", призна Ивет в "Тази събота и неделя".

Преди 10 години тя се е занимавала с народни танци. Двойката сподели още, че репетира между 2 и 4 часа всеки ден в зависимост от трудността на танца, който ще представят.

"Беше забавно с народните танци. Тя ми се подиграваше през цялото време, докато ги науча. Бях в ролята на учещия се този път. Много беше важно да направим разликата в самия фюжън между двата стила танци на момента и Ивет се справи блестящо. Аз съм много щастлив", сподели Тодор, който вчера имаше имен ден.

„Ивет успява винаги преди живото предаване да намери последната доза искра в себе си, да изгрее на дансинга. Тя е шампион във всичко. Влага максимално старание и дисциплина. Бързо учи стъпките“ – възхити се Тошко.

„Не знам дали каратето помага за танците. Все пак имам координация между ръцете и краката. А дали танците помагат за каратето – май помагат. Вчера бях на състезание и станах първа“ – сподели Ивет, която в началото на март навърши 24.

Какво още казаха двамата – вижте във видеото!