Мигът на раждането ни дава пълната и изчерпателна информация за характера и заложбите на всеки човек за целия му живот още с първата глътка въздух. Третото дете на Кейт и Уилям - Луи Артър Чарлз, не прави изключение, но докато на всяко друго бебе съгласно Международния устав на астролога може да се прави хороскоп след 6-8 месеца от раждането, на кралски и царски наследник, който става обществена личност още в утробата на майка си, е разрешено да бъде направен хороскоп, не подробен, но даващ яснота за неговия характер веднага след раждането. 

Денят

Луи Артър Чарлз – третото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън, е роден на 23 април 2018 година. В ден на кармична отплата, който му обещава да се радва на закрилата на Съдбата, със Съдбовен път, даряващ го с добронамереност, потребност и желание след години да помага на хората. И ето го първото предупреждение – не бива да прави непоискано добро, за да не получава за благодарност зло.

Негово кралско височество принц на Кеймбридж Луи е роден в Телец с асцендент в Рак.

Орисан е да живее щастливо в дома си сред своите родители, а когато тръгне след години по своя самостоятелен път, ще бъде отдаден на работа в полза на хората заради умението си да проявява разбиране и желанието да закриля и помага. Ще раздава помощ и подкрепа безкористно, но ще очаква да получава не благодарност, изразена с думи, тя е част от възпитанието, а обичта на хората. Когато не я получава или не е тази, която очаква, ще се скрива, според величината на огорчението си, за неопределено време от света и хората и ще си хапва вкусотии за утеха, което щеше да е сериозен проблем, ако беше момиче.

Звездите даряват шестия правнук на кралица Елизабет с изключителна амбиция, която в детството може и да радва родителите му, но в зрелите му години понякога ще озадачава околните. Не само ще се стреми, а и ще достигне върха на избраното професионално поприще. Неговата индивидуалност е водеща във всичко, което прави. Нуждае се постоянно от похвали и признание, ето от какво не бива да бъде лишаван, особено в детските му години, за да върви уверено напред. Неоценката на труда му ще го депресира и капсулира, а депресията заради неговия асцендент може и да е продължителна. 

Слънцето

Аспектите на Слънцето характеризират Луи Артър Чарлз, пети в реда за наследяване на трона след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям, брат си и сестра си, като човек, който ще обитава в битието и в мислите си свой собствен свят. Когато е сред хора, ще е омаен и чаровен и те с удоволствие ще търсят неговата компания. Лесно податлив ще е на ласкатели и влияние – ето на какво е редно да обърнат внимание родителите също от най-ранната му възраст. 

Луната

Аспектите на Луната са причина да е надарен със свръхчувствителност, на моменти непостоянен и променлив не само в настроенията, а и в желанията си. Трудно ще отказва, когато му поискат нещо, но, повтарям, не бива да прави непоискано добро. Правило е да се опитва да бъде добротворец винаги там, където не е поканен, а след това да страда, че не е оценен и разбран, защото въпреки земния знак, който го повлиява, е ръководен от чувствата си и от стремежа да помага заради асцедента си в Рак.

Когато тръгне по своя само­стоятелен път, ще се нареди сред амбициозните и надарените с интелект и творчески заложби хора. 

Луна в Лъв

Луната в Лъв е причина да е чувствителен и раздаващ щедро и от сърце обичта си. Неговата загрижена добронамереност и готовност да помага на всеки е подкрепена и от Съдбовния му път.

Ще е склонен винаги да прощава първото прегрешение и да дава още един шанс на провинилия се да поправи грешката си.

Ако не получи признанието, което заслужава, първо на думи, после като заплащане на труда, ще се чувства оскърбен. Има силно изразено чувство за собствено достойнство и ще е обладан от прекомерната амбиция да е винаги в първите редици. 

Меркурий в Овен

Меркурий в Овен го зарежда със завиден темперамент. Ще се стреми да е сред хора, които да го слушат. Би постигнал успехи в областта на журналистиката, политиката и литературата, ако успее да преодолее стремежа си да е винаги по-различен. И без да преувеличава качествата си, има шанса да блести в ореола на своите постижения. Заради аспектите на Меркурий с лекота ще се харесва на околните и ще бъде приеман във всякаква среда, професионална и социална. 

Венера в Телец

Венера е на своя трон в Телец. Ще е стабилен, притежаващ завидното умение да бъде постоянен в любовните си отношения още от първите трепети.

Ценител на красивото в природата, в дома, в света около него и в човешката душа.

Важен житейски урок за него е да се научи да прощава не само първата грешка, а понякога и за нея няма да има прошка.

Ще върви само по една точно определена пътека без разпиляване. След като се е раздал докрай, но е останал измамен и предаден, компромисът не съществува.

Ще е влюбен в спокойната семейна обстановка и добрата кухня, претъпкания хладилник и приятната музика.

Заради аспектите на Венера след години ще е отдаден на активен обществен живот, действие, подтикнато от желанието му да бъде сред хора, независимо дали са негови приятели, само познати или непознати. 

Марс в Козирог

Марс в Козирог е причината още от прощъпулника си Луи да се чувства зареден със сили и окрилен по пътя към набелязаната цел, от която трудно някой може да го отклони. Може да има върхови постижения, но благодарение на своя собствен труд. Захване ли се с някаква работа, винаги ще я довежда докрай. Трябва да внимава да не отиде в другата крайност – повлиян от „добри приятели“, да се отдаде само на удоволствия и да пропилее шансовете си за успешна кариера и материална стабилност, това е второто сериозно предупреждение към родителите.

Заради аспектите на Марс ще се труди упорито и винаги ще осъществява набелязаните цели, но за да е и здрав, да се постарае да се предпази от своята импулсивност, която при провал ще го тласка към злоупотреба с преяждане, особено в зрелите му години. 

Ретроградни планети

В хороскопа на малкото юначе не липсват ретроградни планети, които засилват отрицателните качества. Ето какви са техните предупреждения.

Скритите, по-често, и явните, по-рядко, емоции при Луи ще са шарени като боите на палитрата и никога няма да бъде съвсем сигурно каква ще е неговата реакция в една и съща ситуация. Този тип проявление на емоциите в детската възраст ще претърпи промяна в зрелите му години.

Няма да е привърженик на силните, завладяващи и всеобхватни чувства. Напротив, ще избягва да показва, че е способен изобщо на чувства, защото така според него няма да може да изгради своята кариера и ще бъде и остане зависим от някой друг.

Независимо до какви лични житейски успехи достига благодарение на собствения си труд и какви похвални думи ще изрича, той ще отказва да приеме правото на успехи и победи и на останалите хора. Тази негова черта ще му създава неприятности.

Минало прераждане

Настоящият живот на Луи не е неговото първо прераждане. В предишните се е възползвал за собствена изгода от своята власт, която и тогава е имал, поради което в сегашния си живот е длъжен да отдаде себе си в помощ на хората. Заради заложеното в неговия хороскоп това няма да е трудно, стига да не се предаде във властта на своите отрицателни качества, които ще бъдат изявени, ако не се научи да разпознава от ранната си възраст кои хора са добронамерени към него и кои са му приятели на думи. Още един път се налага изискването съгласно законите на Кармата – не бива да прави непоискано добро, за да не си печели неприятели, които да му го връщат като зло.