Златното момиче Симона Дянкова влиза в нова роля - тя се включва в най-голямото стенд-ъп шоу ONE NIGHT STAND 2024 – SOFIA.

На 7 март 2024 г. в Зала 1 на НДК седем изключителни жени ще споделят своите седем впечатляващи истории. Сред тях е Симона Дянкова – енергична, упорита, креативна и  капитан на националния ансамбъл по художествена гимнастика от Олимпиадата в Токио 2020. 

Бившата гимнастичка от диамантения ансамбъл на България скоро каза "Да" на приятеля си Никола Яначков. Двамата се сгодиха през август 2021 г., на 7-та година от връзката си. А за сватбения си ден Дянкова заложи на дълга бяла рокля, която поръчва онлайн на цена от 30 лв.

Сега Симона казва своето искрено Да на възможността да излезе пред голяма, пълна с публика зала и да ги разсмее. 

Ако искате да спечелите покани за ONE NIGHT STAND 2024 – SOFIA на 7 март - включете се в нашия GIVEWAY. 

Може ли един дисциплиниран, сериозен спортист да бъде е забавен?
Може, случвало се е по време на тренировка да разказвам виц на момичетата. И после да им се карам, че се смеят. Да не стане проблем.

Учила си италиански език. Кое за теб е долче витата на живота?
Долче витата на живота за мен е пътувания на мечтани дестинации, моменти с любимите хора и шоколад.

Разкажи ни виц за художествени гимнастички.

Ами, не знам вицове за художествената гимнастика. Мисля, че хората не смеят много да се шегуват с нас, защото е всеизвестно, че сме много добри с бухалките!

Какво може винаги да направи деня на едно златно момиче по-добър и по-забавен?
Вечер за игри на асоциации с приятели.

Какво би искала да изкрещиш/изпееш/измъркаш на микрофона, ако няма цензура, няма „какво ще кажат хората“, имаш само пълна свобода?
Достатъчно ми е само да запея. Достатъчно ще е и за слушателите, защото хич не ми се отдава, а толкова искам. Наскоро бях много натъжена от факта, че в този живот няма абсолютно никакъв шанс да взема награда ,,Грами”. 

Снимка: Евгений Милов