Димитрия, позната и като DIMI, е само на 4 години, когато започва да пее. Днес тя е на 19 и ако излезе без слушалките си от вкъщи, целият й ден тръгва „накриво“.

Неотдавна започва да се занимава професионално с музика. Най-новото от нея е проектът й „Втори шанс“, който е съставен от 3 песни - Докосни ме, Втори шанс, Само с мен.

Само за 4 дни парчето има повече от 100 хиляди гледания в You Tube.

„Когато творя, се чувствам спокойна, в свои води. Може би това са някои от причините да се занимавам с музика“, каза DIMI в интервю за ladyzone.

"Най-запомнящото се е преди една година, когато с Георги Киров – D-ZastA, написахме тези три песни, само за три последователни дни. Това беше и първият път, в който участвам в създаването на песента – текст, хармонии, канто.

Заглавието на трилогията носи името на втората песен „Втори шанс“. DIMI я определя като най-запомняща се и такава, в която най-много хора биха се припознали.

Кой е този, който гони и какво всъщност се стреми да достигне във „Втори шанс“?

Ролята на „гонещия“ постоянно се мени през периода на любовната история. „Втори шанс“ всъщност е вече последният стадий, в който извиненията не могат да променят нищо. Показали сме края, в който вече нещата са необратими и „гонещият“ не получава „пореден втори шанс“.

Въпреки съвсем крехката възраст на DIMI като изпълтинел, тя знае, че всеки тийнейджър минава през свои любовни битки и драми, които след време не им се струват чак толкова сериозни. „Любовта тепърва предстои да я преживяваме!“, пояснява младата изпълнителка.

Клипът е израз на непокорността и независимостта. Каква е зависимостта на DIMI?

Моята зависимост е музиката. Както вече споменах – не мога и ден без нея! Тя ме разведрява, когато съм тъжна, успокоява ме, когато съм притеснена. Музиката е магия.

По видеото на „Втори шанс“ работи Ники Котич. Заедно нямат особени затруднения или пречки при изпълнението му. Забавни случки има, а една от тях е, когато хора от екипа заспиват по време на снимките, а други им се карат.

Друг интересен момент: „Не можете да си представите също колко е сложно да се намерят батерии, за да се включи един привидно простичък пистолет за балончета“, с усмивка си спомня DIMI.

Изпълнителката говори за искреност и актуалност в текстовете.

Вижте още за втория шанс на DIMI във видеото: