Дъщеря на любимия на мнозина актьор от "Бързи и яростни" Пол Уокър порасна и стана истинска красива и елегантна дама. Припомняме, че актьорът загина през 2013 година при тежка автомобилна катастрофа. Колата се забива с огромна сила в уличен стълб и избухва експлозия. Пол Уокър и шофьорът пътували към събитие за набиране на средства за пострадалите от ураган във Филипините. 

 

Медоу Окър преживя изключително тежко смъртта на баща си. Дъщерята на актьора предяви искове към "Порше" и към шофьора Роджър Родас.  

Когато баща й умира, Медоу е на 15 години. Тя буквално е емоционално срината след инцидента. Времето може и да не лекува тежките спомени, но със сигурност не можем да го спрем. 15-годишната тийнейджърка днес в млада и елегантна дама. 

В профила си в Instagram тя сподели някои снимки, на които е заедно с баща си още от ранното детство, както и други колажи, в които с неговата снимка е направен колаж.

Заедно с майка си откриват фондация "Пол Уокър", чиято дейност подпомага идеи, които са били споделяни и от самия актьор - океана, спасяване на животни, помагане на хора, спонтанни добри дела. "Исках да направя тази фондация, за да бъде част от него все още е на този свят", споделя Медоу.