„Здравейте, мили хора. Днес е ден 5 от моя престой в болницата. Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко. Няма да ви лъжа, бяха трудни 5 дни и физически, и психически, но благодарение на лечението, както и подкрепата на близките ми хора, днес се чувствам много по-добре и мога да се прибера вкъщи съвсем скоро. Сега обаче започва възстановяване. Мислех, че като ме изпишат, веднага ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към нормалното си любимо забързано ежедневие, но се оказа, че ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалността“ – пише Дара Екимова в своя Инстаграм профил.

Снимка: Instagram/dara.ekimova

„За мое огромно съжаление, се налага да отменим концерта в Бургас. Благодаря на всеки, който си е направил план, купил си е билет и е чакал да се видим. В мен тежат чувство на вина и тъга, но това е единственото решение. Нямам търпение да дойдат по-добри дни и да съм здрава. Сега е важно повече от всякога да се погрижа за себе си, за да се върна възможно най-скоро на сцената и да се видим пак“ – пояснява 21-годишната певица.

Снимка: Instagram/dara.ekimova

В коментари под поста Мила Роберт, DARA, Искрата и много нейни фенове й пожелават бързо възстановяване.

В началото на юли дъщерята на Ива Екимова и вокалиста на „Сленг“ Дими представи най-новата си песен „Стокхолм“. Можете да я чуете тук: