В съботното издание на "Светът на здравето" Ралица Стефанова ни срещна с Атанас Месечков и неговите съпруга и майка. Тя разговаря и с д-р Неделя Щонова за трудния път до финала на "Dancing Stars".

„В края на 2007 г. ми откриха доброкачествен аденом на хипофизата. Беше притиснал съседни тъкани, дори зрението беше застрашено. Първата ми мисъл беше „Защо точно на мен?“. За щастие, всичко мина добре. Сега правя ежегодна профилактика, която натоварва малко или много“ – сподели Атанас Месечков.

Той не би променил нищо в живота си, ако се върне назад.

Снимка: bTV Media Group

„Нищо не бих прескочил, защото всяка трудност ни изгражда, прави ни по-силни. Най-трудният момент бе загубата на първото ни дете в началото на 4-ия месец на бременността. Тъкмо щяхме да разберем пола. Сега имаме здрави деца, но това е една тъга и болка, която стои в нас“ – призна танцьорът.

Снимка: bTV Media Group

„Обичам да помагам. Виждам се като санитар, ако имам време за такава дейност“ – допълни Наско.

Снимка: bTV Media Group

„Това е едно от качествата, които обожавам в него. Няма да подмине никого, ще му помогне“ – коментира съпругата му Кремена, която е генетик. Двамата с Наско са заедно от 8 години.

Снимка: bTV Media Group

Мария Янкова, майка на Атанас, сподели, че по време на "Dancing Stars" той е бил по цял ден на репетиции.

Снимка: bTV Media Group

„Когато му звънях, ми казваше „Обади се на Креми и се разберете“. Никога не е бил толкова зает и ми беше странно“ – разказа майката.

Снимка: bTV Media Group

Наско Месечков се стреми във всеки свободен момент да бъде с децата си.

Снимка: bTV Media Group

„Апелирам родителите да бъдат активна част от изграждането на децата. Да не ги оставяме само на телефоните. Да сме до тях и да общуваме, защото времето тече много бързо“ – призова танцьорът.