Парис Хилтън загуби Диамант, но не скъпоценен камък, а нещо много по-скъпо – кучето си Даймънд Бейби. Тя сподели новината в Инстаграм.

„Даймънд Бейби липсва от миналата сряда. Бях на снимки, докато в същото време се преместваме в друга къща и изглежда някой от работниците в компанията по преместването е оставил врата отворена“, разказа богатата наследница на фамилията Хилтън. „Семейството и приятелите ми ми помагат да я издирваме в целия квартал. Обикаляме от врата на врата, но все още не сме успели да я намерим.“

ЗООДЕТЕКТИВ И КУЧЕШКИ ЕКСТРАСЕНС

За да намери кучето си, Парис не пести средства и не ѝ липсват оригинални идеи. Тя разказа до какви крайности е стигнала в желанието си да намери кучето.

„Наехме зоодетектив, експерт по кучетата, кучешки екстрасенс и в момента гледаме за дронове, които откриват кучета“, написа още тя. „Правя всичко по силите си, за да си я върна.“

За много хора всичко това би изглеждало прекалено дори за човек с финансовите възможности на Парис Хилтън, макар че почитателите ѝ едва ли са изненадани от ексцентричния ѝ подход. Мнозина обаче ще разберат желанието ѝ да намери кученцето на всяка цена.

„Всеки, който някога е губил животно, което обича, ще разбере болката, която изпитвам“, написа Парис. „Сърцето ми се къса, плача и съм депресирана. Имам чувството, че част от мен липсва и нищо вече няма да е същото. Даймънд Бейби е всичко за мен, наистина ми е като дъщеря.“

Парис обещава щедра награда „и никакви въпроси“, ако някой донесе кученцето ѝ.

„Бяхме неделими, тя беше най-добрият ми приятел, винаги до мен“, сподели Парис. „Мислех да не пускам публично съобщение, защото хората могат да са много жестоки, но вече съм отчаяна. Колкото повече време минава, толкова повече ми се струва, че шансовете да я видя отново намаляват.“

ДРАМИ СЪС ЗВЕЗДНИТЕ КУЧЕТА

Даймънд Бейби не е първото звездно куче, което става герой в драма. Кучетата на Лейди Гага бяха замесени в криминален инцидент с престрелка.

Двата френски булдога бяха отвлечени след почти смъртоносно нападение и стрелба. През април 2021 г. всички медии гръмнаха със шокиращата новина, че човекът, който разхожда кучетата на Лейди Гага, е бил почти смъртоносно прострелян, а животните са били отвлечени.

За щастие човекът оцеля, а кучетата бяха върнати на собственичката им. Петима души, замесени в криминалния случай, бяха арестувани.

Българската актриса Стефани Ивайло също обича животните, вижте защо носи кучешка храна в чантата си: