Мъжът, който миналата сряда бе нападнат и прострелян в гърдите, докато разхожда трите кучета на Лейди Гага, написа емоционален пост в Инстаграм. Той все още е в болница, а междувременно двете отвлечени кучета бяха върнати от жена, която вероятно няма никаква връзка с похитителите.

„Благодарен съм, че полицията помогна Коджи и Густав да бъдат върнати. Докато колата на нападателите се отдалечаваше, а от раната ми течеше кръв, ангелчето (третото куче на име Ейжа – бел.ред.) легна до мен. Паническите ми викове се поуспокоиха, когато я видях“ – пише Райън Фишър.

Видеото с инцидента, заснето от охранителна камера на близката къща, можете да видите в сайта TMZ.

„По-нататък ще споделя повече. Сега искам да благодаря на Гага и на всички хора по света за подкрепата. Надявам се лицата, които направиха опит да ме убият, да бъдат изправени пред правосъдието“ – споделя Фишър в социалната мрежа.

Той бе нападнат в 21:40 ч. в сряда, докато разхожда кучетата в Холивуд. Според полицията на следващия ден той е бил в критично състояние, но вече е стабилизиран.

Предполага се, че двамата нападатели са чернокожи мъже на възраст 20-25 години. Те са били с бял автомобил Nissan Altima.

Портфейлът на Райън Фишър е останал непокътнат, което е още едно доказателство, че целта на нападателите е била единствено да отвлекат кучетата.

Френските булдози са с малки размери и са лесни за кражба, коментират дългогодишни гледачи на кучета.

Все още не е ясно дали нападателите са знаели кой е собственик на животните или по случайност са попаднали на питомците на Лейди Гага.

В петък певицата нарече Фишър „герой“. „Продължавам да те обичам, Райън. Ти рискува живота си, за да се бориш за нашето семейство. Ти си герой!“ – заяви Лейди Гага.