Ново мобилно приложение позволява на потребителите да се превръщат в герои от хитовия сериал „Приятели“. Дали наистина работи, реши да провери актрисата Кортни Кокс, която е една от звездите в сериала. „Това е най-лошото приложение, създавано някога“, възкликна тя, но определено трябва да видите резултата.

Някои от мъжките лица ѝ се сториха забавни, въпреки че приличат на зловещи маски. Актрисата си сложи лицата на Дейвид Шуимър, Мат ле Бланк и Матю Пери.

Снимка: Getty Images

Резултатът при женските имена обаче беше значително по-лош, поне по мнение на актрисата. Тя не успя да разпознае лицата на нито една от партньорките си в сериала, нито дори своето собствено.

„Това аз ли съм?“, попита тя, докато пробваше едно от лицата, за което се предполагаше, че е на актьор от „Приятели“. „Чувствам се ужасно за себе си.“

Снимка: Getty Images

Последният епизод на „Приятели“ беше излъчен през май 2004 г., но сериалът остава абсолютен хит и до днес. Заради популярността му, стрийминг платформите се впуснаха във война с наддаване за да притежават правото да бъде в каталога им. В крайна сметка новосъздадената HBO Max успя да го открадне от „Нетфликс“.

За да популяризират стартиращата платформа, HBO заснеха специален епизод, в който актьорите се събират, за да си припомнят времето, в което са снимали сериала. „Приятели: Отново заедно“ стана хит и беше гледан от милиони хора.