По време на знаменитата си кариера Матю Пери натрупва невероятно състояние. Оценяват нетната му стойност от 120 милиона долара.

Снимка: Getty Images

Актьорът от  "Приятел" почина на 28 октомври 2023. А от участието си в сериала е печелел по милион долара на епизод. В последните сезони продукцията продължава да събира доходи.

Матю Пери има и впечатляващ списък имоти, пише Hello. Допълнително е имал приходи от покупка и продажба на къщи. 

Но какво се случва след смъртта на звездата и кой ще стане наследник на неговото имущество?

МАТЮ ПЕРИ - ИМАЛ ЛИ Е ДЕЦА? 

Тъй като Матю не е бил женен и никога не е имал деца, няма съпруга и наследници, които да посочи в завещанието си. За сметка на това той е бил много близък с майка си, баща си и втория му баща.

Канадско-американското му семейство е голямо и в него има петима полубратя и сестри. 

Снимка: Getty Images

ДАЛИ МАТЮ ПЕРИ Е ИМАЛ ЗАВЕЩАНИЕ? 

Не е публично известно дали Матю е имал завещание, но със значително богатство като неговото, най-вероятно го е направил. Напълно възможно е той да е оставил богатството си на родителите си, при положение, че няма съпруга и деца.

ЩЕЩЕ ЛИ ДА ПРОПИЛЕЕ БОГАТСТВОТО СИ ЗА НАРКОТИЦИ?

Продължителните борби на Матю с алкохолната и наркотичната зависимост са добре известни през последните години от живота му. И макар да е споделя, че ще е вечно благодарен за славата, която е намерил в "Приятели", той казва, че би я заменил за трезвеност.

Снимка: Getty Images

"Когато изкарваш по един милион долара на седмица, не можеш да изпиеш 37-ото питие. Трябва да се прибереш вкъщи и да заспиш. Това беше най-великата работа на света."

9 МИЛИОНА ДОЛАРА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ

Пристрастяването на Матю Пери към алкохола и наркотиците му коства здравето, а също и значителна част от богатството. През The New York Times той споделя:

"Вероятно съм похарчил 9 милиона долара или нещо такова, опитвайки се да се откажа".

Снимка: Getty Images

Матю Пери се е борил сериозно със зависимостите си. В живота си той има 15 рехабилитации и е посетил повече от 6000 срещи на анонимните алкохолици.