25-годишната Хейли Джейд Матърс, която е дъщеря на един от най-успешните рапъри на всички времена, често споделя снимки, но на почти всички тях младата жена е сама. Много рядко до нея има друг човек и то един конкретен.

„Рядко споделям страницата си, но когато го правя, се радвам, че е с теб“, написа тя към най-новата снимка, която публикува.

Мъжът до нея е Еван Макклинток, с когото Хейли излиза от 2016 г. Двамата са се запознали докато са учили в Мичиганския щатски университет. Хейли е била записала психология, а Еван икономика.

През 2018 г. източник, близък до двойката, сподели пред „Дейли Мейл“, че бащата на Хейли, рапърът Еминем, познава младежа и го харесва.

„Семейството на Хейли приветства Еван“, каза източникът, цитиран от вестника. „Те са прекрасна млада двойка, която предпочита уютни вечери пред партита по цяла нощ.“

Хейли е дъщеря на Еминем, чието истинско име е Маршъл Матърс, и бившата му съпруга Кимбърли Скот. Рапърът и Кимбърли са сключвали брак два пъти – от 1999 г. до 2001 г. и през 2006 г., като вторият брак приключва същата година.

Снимка: Getty Image

Двата кратки брака на Еминем го изпълват с ненавист към жените и най-вече към бившата му съпруга, като тези чувства намират израз в текстовете на песните му.

Днес Хейли е инфлуенсър с над 2 милиона последователи в Инстаграм. За разлика от нея Еван предпочита да стои далеч от светлината на прожекторите.