Докато много от нас се притесняват да канят гости в дома си, ако той не е идеално подреден, Джони Деп няма такива задръжки. Актьорът сподели снимка на работното си ателие, където цари, меко казано, пълен безпорядък.

„Подреждането винаги е била силната ми страна“, написа актьорът в Инстаграм.

На снимката се виждат част от картините му, благодарение на които Деп успя да прибави още няколко милиона към богатството си и то само за няколко часа. Зад него на разхвърляния диван пък се вижда китарата му – другата му голяма страст.

Състоянието на стаята не може да изплаши почитателите на актьора и коментарите за почти изцяло положителни. Това не е изненадващо, защото по време на процеса срещу Амбър Хърд видяхме много по-грозни сцена. Включително самия Джони Деп, изпаднал в безсъзнание заради алкохол или наркотици. Видяхме го да руши и да хвърля чаши. Показаха ни дори изпражнения в леглото, но авторството за това отиде при Амбър Хърд.

Заради всички тези шокиращи разкрития, съдебната битка между Джони Деп и Амбър Хърд се превърна в едно от най-интересните събития на 2022 г. В крайна сметка актьорът от „Карибски пирати“ успя да осъди бившата си съпруга за клевета и сега тя му дължи милиони.

Още за Джони Деп: