39-годишната актриса Кирстен Дънст, за чиято бременност разбрахме в края на март, вече е родила второто си дете. Това разкри самата тя в интервю за „Ню Йорк Таймс“. Момченцето се казва Джеймс и се е родило преди около 4 месеца.

Снимка: Getty Images

„Това е най-новият човек, големият кахуна (на хавайски: вожд, лидер, специалист)“, каза тя, цитирана от вестника. „Той е ангел, но гладен ангел. И тежък ангел.“

Актрисата, която се прочу с „Интервю с вампир“ и филмите за Спайдърмен, разкри, че четиримесечното бебе вече тежи 8 килограма.

Снимка: Getty Images

Баща на детето е актьорът Джеси Племънс, познат на публиката най-вече с ролята си в сериала „В обувките на сатаната“, който е заедно с актрисата от 2016 г. Двамата се запознават на снимките на сериала „Фарго“, където играят съпрузи и любовта пламва между тях и в истинския живот.

Кирстен и Джеси са родители на още едно момченце, наречено Енис, което е на 3 години.

Научихме за бременността на Кирстен Дънст в края на март, когато беше показана корицата на априлския брой на списание „W“. На снимките за списанието Кирстен за пръв път показа наедрелия си корем. Вече знаем, че по това време е била в шестия или седмия месец от бременността.