Няколко дни преди финала Калин Евтимов отпадна от "Фермата" 8. Той загуби дуела с шампиона от трети сезон Яни Андреев с 4 на 11 точки.

Снимка: bTV Media Group

„Поздравления за моя опонент Яни. Страхотна победа! Мисля, че направихме един мъжки дуел. За мен беше чест да играем заедно“ – заяви 35-годишният хандбалист, който живее на няколкостотин метра от стопанството, в Долна Диканя.

Снимка: bTV Media Group


„В началото влязох като на състезание. С течение на времето започнах да забравям, че е състезание. „Фермата“ наистина е една магия. Хората се променят, емоциите са изострени. Зараждат се приятелства. Като изключим работата, която беше много, всичко друго е положително“ – допълни спортистът.

Снимка: bTV Media Group

Като най-запомнящи се моменти той открои дните, прекарани с Христо Стоичков, както и избирането му за първия фермер за сезона.

Снимка: bTV Media Group

„Може би най-щастлив бях в последните дни на последното ми фермерство. Имахме много отговорни задачи, които успяхме да изпълним. Въпреки че загубих дуела, се чувствам горд. Всички ме изпратиха с аплодисменти, а някои имаха и сълзи в очите“ – обобщи Калин.

Снимка: bTV Media Group

Визитката му можете да си припомните тук:

Останалите снимки можете да разгледате в галерията най-горе. Дуела, в който Калин отстрани Гуспата, можете да си припомните тук: