Княгиня Калина Сакскобурготска показа, че не пропуска тренировките във фитнеса! Калина, която рядко се появява на публични места, бе заснета със съпруга си Антонио Хосе „Китин“ Муньос и сина си Симеон Хасан Муньос в София. След като снимките станаха вайръл, онлайн потребителите моментално започнаха да коментират мускулестите ръце на княгинята.

52-годишната Калина се е посветила на тренировките през последните години, но мускулите на ръцете й не винаги са били толкова изразени, пише Bored Panda.

Съобщава се, че снимките са направени на церемонията по погребението на цар Фердинанд I на 29 май. Тленните останки на първия цар на България след пет века османско владичество бяха пренесени, за да бъдат погребани 76 години след смъртта му.

Снимка: Getty Images

Родена в Мадрид през 1972 г., атлетичната кралска особа е петото дете и единствена дъщеря на последния цар български цар - Симеон Сакскобурготски - и съпругата му Маргарет.

Снимка: Getty Images

През 2002 г. Калина се омъжи за Муньос, испански мореплавател и посланик на добра воля на ЮНЕСКО. Пет години по-късно двойката посрещна единствения си син, когото кръстиха на бащата на принцесата.

52-годишната кралска особа тренира всеки ден и се храни балансирано, казва съпругът й.

Снимка: Getty Images

Онлайн потребителите не пропуснаха да насочат вниманието си и към носа на Калина. Въпреки че се спекулираше, че принцесата се е подложила на пластична операция, съпругът й сложи край на тези слухове през 2018 г., като разкри, че физическата й трансформация е свързана с личен здравословен проблем.

„Когато е била на осем години, тя е счупила двата си предни зъба в училище. През 1999 г., докато учи изкуство в Лондон, тя посещава стоматолог, който да ги оправи, но зъболекарят пробива прекалено голям отвор в основата на костта“, обяснява Муньос.

Снимка: Getty Images

В резултат на грешката на зъболекаря Калина развива инфекция, която се разпространява и засяга част от окото й, като впоследствие се налага да се подложи на операция още веднъж.