Делят ни броени часове от момента, в който ще навлезем в годината на Дървената овца (коза). На 19 февруари 2015 г. в 01,47 ч. българско време Дървената зелена овца – най-големият миротворец сред всички животни от зодиакалния кръг на китайския хороскоп, ще поеме властта в свои ръце.

Според астролозите годината ще ни донесе мир, хармония и благополучие

Китайските астролози твърдят, че това е време, в което човекът ще отвори сетивата си за околните, ще бъде по-чувствителен и съпричастни към проблемите и живота на другите. Характерните качества на дървената овца са милосърдието, добродушието и отстъпчивостта. Да бъдем добри и състрадателни е сред качествата, които ще ни донесат късмет през годината. От друга страна прекалената отстъпчивост може да ни изиграе лоша шега. Затова и отстояването на собствените позиции и мнение, безотказното преследване на мечтите и стремежите, трябва да се превърнат в наш приоритет, за да постигнем желаното и да се чувстваме щастливи и удовлетворени.

Дървената Овца ще ни донесе финансово благополучие, както и развитие в кариерата. За тази цел обаче трябва да открием среда, която ни дарява със спокойстие и сигурност. Особено успешна годината на Овцата ще бъде за хората на изкуството.

В политическо отношение годината на Овцата дава шанс за разрешаване на проблеми от световен мащаб. Според астролозите в идните месеци ще настъпи подобряване и успокояване на межународните и междуличностни отношения.

Продължава >>