Две са датите, които задължително не бива да пропускате, ако искате да стане част от петнадесетото издание на международния интердисциплинарен фестивал за електронна музика, нови медийни изкуства и пърформанс — CAMP, който тази година ексклузивно ще се проведе в София между 22 и 26 май.

Със заглавие SURPRISE ACTION NIGHT (24 МАЙ—18:30) е събитието, което под формата на презентационно-дискусионен форум ще даде подиум на всички 15 артисти от Германия и България, участници в тазгодишното издание на фестивала, да представят работата си и проектите, върху които са работили досега, които създават в момента и които планират в бъдеще. 

Финал на софийското издание на CAMP ще сложи събитието LIVE Performances NIGHT (26 МАЙ—18:30). То ще представи резултатите от съвместните творчески търсения на 15-те артисти, случили се в периода 22-26 май по време на самия фестивал.

Резултатите ще бъдат под формата на аудио–визуални опити, смесени с танц, лирика и други вербални и невербални видове комуникация. Вечерта ще е експериментална, търсеща нови артистични форми на изразяване, които не се вписват в конвенционалните понятия, измерения, разбирания.

И двете събития са с вход свободен и ще се проведат във FABRICA 126 (бул. Мария Луиза 126). Вижте повече тук за артистите, които участват в CAMP.