Лятото вече официално е тук, както казва самата Никол Шерцингер, а кои сме ниe, за да спорим с нея? Затова е време да излезен "извън офиса" поне виртуално, ако още не сме планирали ваканцията си за най-горещия на градуси и емоции сезон от годината. Някои звезди вече са го направили, затова нека видим как прекарват лятната си почивка на едни от най-разкошните дестинации по света - Малдивите, Ибиса, Миконос...

"Графикът ми за следващата седмица: Яж. Спи. Печи се на слънце. Нанеси алое. Повтори", не крие вълнението си Нина Добрев, която е на романтична ваканция на Малдивите заедно с половинката си - сноубордиста Шон Уайт.

"Когато е толкова синьо навън, е невъзможно да се чувстваш тъжен отвътре", пише още в Инстаграм профила си канадската актриса от български произход.

"Европа е една от любимите ми дестинации за пътуване през лятото! Коя е вашата? Споделете!", написа богаташката наследница Парис Хилтън, която е на почивка на гръцкия остров Миконос.

Бившата половинка на българската тенис звезда Григор Димитров - певицата Никол Шерцингер - е избрала Ибиса за ваканцията си, като пише в Инстаграм профила си: "Лятото е официално тук". Изпълнителката споделя престоя си на испанския остров заедно с партньора си - ръгбиста Том Евънс.

Един от сумермоделите на 90-те - Клаудия Шифър, не пропусна да демонстрира страхотното си тяло на плажа, като сподели снимки в Инстаграм профила си с посланието: "Извън офиса".