Световноизвестната телевизионна водеща и актриса Елън Дедженеръс и нейната партньорка Порша де Роси откриха ваканционния сезон в турския курорт Бодрум, съобщи "Дейли Сабах".

Според изданието двойката е била видяна на кея пред хотела, в който са отседнали предишния ден. След това те напуснали хотела с лодка и обиколили заливите на Бодрум, където синьото и зеленото на водите се сливат в удивителна хармония. Очаква се двойката да отпътува за друга държава с частен самолет от Бодрум, който посещават за първи път.

Тюркоазените води на Турция се превръщат във ваканционен рай за много световноизвестни артисти. След Кейт Мос, която миналия месец беше отседнала в център за детоксикация в Бодрум, Джейсън Стейтъм пристигна в Анталия със семейството си за лятната си ваканция.

Елън Дедженеръс започва кариерата си като стендъп комик. През 1994 г. тя започва да води свое шоу, което й носи световна известност и огромни доходи. Днес състоянието на звездата е 370 млн. долара.

През 2021 г. Елън обяви, че поради "токсичност на работното място" ще прекрати шоуто си. Преди два месеца звездата продаде една от къщите си в САЩ за 13,5 млн. долара, като това й донесе печалба от 1,5 млн. долара, уточнява БГНЕС.

Припомняме, че в първия български сезон на романтичното риалити "Ергенът" бе проведен конкурс за красота „Мис Бодрум“. Той бе спечелен от певицата EVA.