Елън Дедженеръс сложи край на своето токшоу „Шоуто на Елън“ след 19 сезона и повече от 3000 епизода.

Още в началото на шоуто комедиантката се сбогува със зрителите и изнесе неизвестни подробности от началото на кариерата си, а по време на емоционална реч се разплака, пише още БГНЕС.

"Добре дошли в нашето последно шоу! Дойдох тук преди 19 години и тогава си казах, че това е началото на една връзка, а сега казвам, че това не е краят на връзката, сега можете да гледате други предавания и аз няма да видя публика известно време", каза Елън.

"Преди 20 години, когато се опитахме да продадем шоуто, никой не вярваше, че ще проработи, не защото е различен вид шоу, а защото аз съм различна. И ето, 20 години по-късно, празнуваме това невероятно пътуване заедно", допълни Дедженеръс.

"Когато стартирахме шоуто, не ми беше позволено да казвам „гей“, често го казвах вкъщи. Не можех да кажа гей или ние, защото това означаваше, че съм с някого, със сигурност не можех да кажа съпруга, защото тогава не беше законно гейовете да се женят, а сега постоянно говоря за жена си", сподели Елън.

"Благодарение на тази платформа успяхме да променим живота на хората. Това шоу промени живота ми завинаги. Това е най-голямото преживяване, което съм имала, отвъд най-смелото ми въображение“, каза Елън, плачейки и след това танцувайки „за последен път“, допълни Дедженеръс.