Вчера направихме обзор как мъжете от племето „Известни“ се подготвят за приключенското риалити. Днес отправяме поглед към петте дами от този отбор.

Кулинарната фурия Божана Кацарова публикува видео от зъболекарски кабинет с въпроса „Чудех се дали да не науча някой възел, пъзел, огън да наклада… Реших, че е по-добре да си избеля зъбите. Няма да оставим тази работа така, Благо“ – обърна се шеговито Божана към футболиста Благой Георгиев, известен със снежнобялата си усмивка.

Попфолк певицата Татяна е на почивка в планината, където прави кросове.

„Голяма част от живота ми е преминал в Родопите, когато бях ученичка в музукалното училище! Красотата на тази зимна приказка не може да се опише, просто трябва да се докоснеш до нея. Обожавам тези моменти“ – написа Татяна, която е завършила народно пеене в Широка лъка. Тя публикува и видео със сина си.

„Житейският ми път до тук ми поднесе много житейски уроци и победи. Истинско предизвикателство е да поема в една нова и екстремна посока. Хората, които ме познават от близо ми казват ”Това е твоята игра”, други ми казаха ”Защо си го причиняваш, имаш всичко... професия, работа и какво ли не”. Не, не се задоволявам с малкото и еднообразното това вече е факт, а може би и предложението дойде в най- подходящия момент от живота ми. Казват, че всяко нещо си стои в пространството и се случва тогава, когато си готов за него. Предвид крехката ми визия (иронизирайки ме хората, които не ме познават, че аз съм суетна и дали е възможно да издържа е време да разберем). Нека повече хора опознаят Татяна, която има смелостта да свали високите токове и скъпите рокли, и да забравя за определено време за хората, които се грижат за мен от дълги години за моя имидж и визия и да ме видят в една друга и различна светлина“ – написа Татяна по повод влизането си в Survivor.

Актрисата Снежана Макавеева пък съвсем скоро имаше рожден ден.

На 1 февруари тя навърши 33 години, а три дни по-рано майка й отбеляза 60-годишния си юбилей.

Марго Купър, носителка на титлата „Мис България Свят“ 2019, обяви през декември, че броят на посетените от нея държави вече е 50. На въпрос на нейни последователи в Инстаграм тя отговори, че не живее в България и не познава останалите участници в племето „Известни“.

„Участието ми в SURVIVOR е мой избор, не е по принуда. Имам късмета да се докосна до трудностите и борбата на живота само в риалити предаване. За стотици милиони хора по света обаче тази борба е реална. Мнозина се борят ежедневно с глада, болестите, бедността и насилието, за да имат шанс за оцеляване. Независимо колко борбени са мнозина от тях не могат да се измъкнат живи по редица фактори. Благодарна съм за всичко, което имам сега, защото истинските победители са онези, които оцеляват независимо какви борби са водили и с какви трудности са се сблъсквали в живота си“ – написа Марго Купър.

Инфлуенсърката Стефани Разсолков, популярна с многото татуировки по тялото си, можете да откриете в Инстаграм по нейния псевдоним Тattstoner.