Миналата седмица почитателите на австралийската певица Кайли Миноуг се зарадваха на новината, че тя се е сгодила и скоро ще сключи брак за 46-годишния Пол Соломонс. Изглежда обаче вълнението от тази новина беше прибързано – през уикенда Кайли отхвърли слуховете за годежа:

„Всички обичаме любовта, но слуховете стигнаха твърде далеч“, написа тя в Туитър. „Ние с Пол сме (влюбени), но не сме (сгодени).“

Снимка: Getty Images

Преди това съобщение информацията изглеждаше съвсем сигурна. Новината беше съобщена първо от актрисата Били Пайпър, която се изпусна в интервю за списание ELLE, а след това беше потвърдена от развълнуваната майка на Пол Соломонс пред MailOnline.

Пол и Кайли са заедно от 2018 г. Тогава певицата сподели, че е била на такъв етап от живота си, в който е смятала, че никога няма да намери любовта, така че сама се е изненадала. Малко преди това тя имаше кратка връзка и дори се сгоди за почти 20-години по-младия от нея британски актьор Джошуа Сас.

Снимка: Getty Images

Сред другите известни партньори на Кайли Миноуг са моделът Андрес Веленкосо, музикантът Майкъл Хъчънс и актьорите Оливие Мартинес и Джейсън Донован.