Йоана Сашова от “Гласът на България” навърши 19 години. Тя отпразнува събитието в родния Кюстендил.

Снимка: Arsofx

“Беше изключително приятно! Незабравимо бих могла да кажа. Най-вече, защото до мен бяха моите си хора, с които се чувствам спокойна и щастлива и с които създавам красиви моменти и спомени, където и да се намирам. Партито беше невероятно! Танцувахме много”, сподели Йоана пред LadyZone.

Снимка: Arsofx

“Благодаря на всички мои фенове, които не пропуснаха да ме зарадват със своите топли и така сърдечни пожелания. Вълнувам се за нещата, които ще ми се случат, и, молейки се на Бог, се надявам, че най-доброто тепърва предстои”, допълни младата певица.

Снимка: Arsofx

В края на юли Йоана направи второ празнуване на абитуриентския си бал, този път в компанията на роднини, които се бяха завърнали от чужбина.

Снимка: Личен архив

“Припомних си колко е важно семейството. Имахме гости от Швейцария и Германия - братовчеди, които по-скоро бих нарекла братя и сестри. Усилията, които положихме за организацията на празника, ни се отплатиха двойно. Сърцето ми е пълно с радост и благодарност към всички, които бяха до мен и семейство ми в този толкова важен за нас ден” - сподели пред LadyZone Йоана.

Снимка: Личен архив

За този чудесен семеен празник певицата е била с рокля на Mimi Style, ушита изцяло на ръка.

Снимка: Личен архив

Специален гост на партито е бил Меди, с когото, разбира се, Йоана е пяла за радост на всички присъстващи.

Снимка: Личен архив

 

Снимки от самата абитуриентска вечер на Йоана можете да видите тук: