На 21 юни се отбелязва Денят на бащата. Това е повод за празнуване на бащинството и родителските грижи на мъжете. Денят на бащата се празнува под различни форми и на 19 март, 8 май, 5 юни, 23 юн и 5 декември. В Русия се отбелязва като ден на защитника на отечеството, а в Белгия в деня на свети Йосиф. Много от известните холивудски личности споделиха снимки със своите бащи, както и спомени от детството си с тях.

 

Виктория Бекъм поддържа доста близки отношения с баща си. Може би връзката е силна и задрава заради силната връзка, която са имали двамата още от детството. Антъни Адамс има рожден ден на 18 май и известната му дъщеря никога не проспуска да го поздрави, да празнуват лично и да споделя хубави думи в социалните си профили по повода.

 

 

Стела Маккартни честити рождения ден на баща си Пол МакКартни като сподели техни общи спомени от времето, когато тя е била малко момиче. "Татко ти си най-вдъхновяващият и обичащ баща, който една дъщеря може да има!", споделя Стела.

 

 

Шарън Стоун често е танцувала като дете, заедно с баща си. Джоузеф Уилям Стоун II е бил работник във фабрика. Детството си Шарън прекарва в Пенсилвания.

 

"Родителите ми бяха истински модни икони през 90-те", споделя Тейлър Суифт за тази снимка. Коледен кадър с пуловери предимно в червен цвят е абсолютната американска традиция. Скот Суифт наскоро стана известен с това, че се сбил с крадец, проникнал в дома му. Макар бандитът да бил много по-млад от бащата на певицата, отпорът на баща й го изплашил и той избягал.