Кантората „Захариев и Захариев“ ще се превърне в арена за сълзи и скандали в новите епизоди на сериала „Мен не ме мислете“. Предстоящият развод на героите на тв продуцента Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева ще изправи един срещу друг колегите Мартин (Рушен Видинлиев) и Тома (Деян Ангелов). Въпреки първоначалните намерения раздялата на семейното имущество да мине тихо и по взаимно съгласие, делото поема в различна посока. Блъф на Мартин ще доведе до неочаквани разкрития за живота на продуцента, а това ще изненада всички присъстващи. Има ли връщане назад за семейство Христови, ще успее ли Иван да убеди Ирина, че разводът не е решение, зрителите ще разберат от 20.00 часа, по bTV.

Снимка: bTV Media Group

Професионален гаф на Ася (Дария Симеонова) пък ще предизвика раздразнението на Мартин, който за първи път й повишава тон. Поведението му ядосва и разочарова асистентката в адвокатската кантора. Прав ли е обаче баща й (Владимир Люцканов), че тя дава на Мартин грешни сигнали и че в действителност иска от младия адвокат повече от неангажираща връзка?

Снимка: bTV Media Group

На Яна (Весела Бабинова) отново й се налага да търси помощ от адвокат Касимов, като този път той трябва да помогне на майката на Ева (Любомира Башева) – Татяна (Диана Борисова). Дамата се е забъркала с гадже-измамник, който така добре я е манипулирал, че заради него тя е напът да изгуби жилището на дъщеря си. Как се е оплела в мрежите на мнимия ухажор и какъв план замислят Яна и Мартин, за да намерят измамника, гледайте в четвъртък и петък в епизодите на „Мен не ме мислете“.

Снимка: bTV Media Group

Ухажорът не е единственият мошеник, с когото Мартин ще си има вземане-даване. В кантората се появява доктор Теодосиев (Христо Терзиев), който търси сметка на адвоката си, че не си е свършил работата по защитата му. Теодосиев е хванат, че преподава без да има нужния за това ценз, заради което се е озовал в съдебната зала с повдигнати обвинения.

Гледайте „Мен не ме мислете“ всеки четвъртък и петък, от 20.00 часа, по bTV.