Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са продали мезонета си в Манхатън за 6,35 милиона долара, според публичните регистри, пише mansionglobal.

Апартаментът с площ от 2598 квадратни метра е бил предложен за продажба за първи път през март. Цената му тогава е била 7,99 милиона долара. Няколко месеца по-късно обаче се налага тя да бъде намалена.

Известната двойка закупи дома си през 2010 г. за малко под 6,6 милиона долара. 

Апартаментът се намира в луксозния квартал SoHo и разполага с три спални и тераса с обща площ от 853 квадратни метра.

Снимка: twitter.com/MansionGlobal

На какви глезотии са се радвали още певецът и актрисата? 

  • Домът на двойката разполага с камина на газ с дървена облицовка, направена по поръчка, кът за закуска, плюс стая с роял.
  • Целият апартамент е с дъбова настилка. 
  • Кухнята е обзаведена с шкафове на италианската луксозна марка Valcucine.
  • Хладилникът има специални отделения за съхранение на вино. Фурната и съдомиялната са на Мiele, а готварският плот - Gaggenau.
  • Основната спалня разполага със самостоятелна вана и душ.
  • Кварталът е с деноноща охрана, така че никой да не пречи на спокойствието на живущите. 

Снимка: twitter.com/MansionGlobal

Според информация на Mansion Global Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл имат и мезонет, за който са платили 20 милиона долара през май 2017 г.

Джъстин и Джесика се ожениха на 19 октомври 2012 година в Италия.

В интервю за Peoplе Джесика Бийл сподели каква е тайната на здравия й брак с Джъстин: „Комуникация, комуникация, комуникация. Трябва да бъдеш откровен за това как се чувстваш и от какво се нуждаеш. Трябва също да разговаряте абсолютно честно с партньора си. Това при нас работи. Никога не бих обсъждала чужда връзка. Това е, което правим ние двамата.“