Австралийската рапърка Иги Азалия изтри профилите си в Туитър и Инстаграм, след като миналата седмица изтекоха нейни голи снимки.

Изпълнителката е позирала през 2016 без горнище пред фотографите на списание GQ, като ѝ е било обещано, че на корицата и в списанието ще бъдат публикувани само снимки, на които гърдите ѝ са скрити. За нейна неприятна изненада, три години след фотосесията, част от непубликуваните снимки са изтекли в интернет.

Снимка: Getty Images

„Няма никаква причина някой да е запазил непубликуваните снимки, споделя Иги. Изненадана съм, че не са изтрити веднага след отпечатването на броя.“

Заради огорчението си, рапърката е изтрила профилите си в социалните мрежи, с което показва не само гнева си към хората, позволили изтичането на снимките, но и към почитателите си, които ги споделят и коментират.

„Чувствам се излъгана, засрамена, поругана, ядосана, тъжна и още милион неща. И не само защото снимките бяха публикувани без моето съгласие, но и заради реакцията на хората. Видях много коментари, най-вече от мъже, които влошават ситуацията, като споделят фантазиите си за нещата, които искат да правят с тялото ми. Всичко това ме отвращава и ми иде да повърна.“

Снимка: Getty Images

Певицата смята да открие виновника за изтичането на снимките и да заведе дело. И докато виновникът за причинения срам не поеме отговорността си, тя смята да стои настрана от социалните мрежи, за да не ѝ се налага да търпи коментарите за себе си.