Една голяма новина в семейството на ютюбърите от Айде бг. Семейството им се увеличава с още един член. двойката обяви новината с много интересно видео - типично в техен стил.

Зад Айде бг всъщност седяът Ивайло и Християна, които са двойка освен в работата и в живота. 

Ивайло Драгиев ще бъде наш специален гост в подкаста "Малки разговори". Очаквахме го заедно с Християна, но актьорът се появи сам. Забавния начин, по който ни съобщи новината, че отново ще става баща - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

ДА НЕ ИЗГУБИ ХРИСТИЯНА ПО ПЪТЯ?

Причината Ивайло да дойде в студиото ни сам, разбира се, е съвсем различна и много по-хубава. След като вече имат дъщеря с красивото име Ерика, двамата отново ще стават родители.

 

"Малко сме обременени в момента. В начална фаза е, има още накъде коремът да расте" - с типичното си чувство за хумор обясни той.

През какви трудности са минали, кога се очаква бебето и красиви кадри от Бари, Италия, вижте тук.

КЪДЕТО ЧЕТИРИ - ТАМ И ПЕТ

Християна и Ивайло правят забавни видеа за България и света, с много интересни факти от ежедневието и историята. Каналът им в You Tube има над 800 000 последователи. 

Отправихме предизвикателство към ивайло, което включваше 3 вида хляб и 3 вида шарена сол. Защо и какво се случи - очаквайте в подкаста "Малки разговори".

Снимка: Евгений Милов

Айде, айде, и те вече станаха четирима. Всъщност това е грешка. Защото са петима. Повече вижте във видеото.