Макар в британската кралска фамилия да е неписано правило да не се говори за неродено бебе и да се разкриват подробности и детайли за очаквания наследник, Меган Маркъл и принц Хари не могат да скрият щастието си от околните. На поредното официално събитие, на което двамата присъстваха заедно, те не скриха въодушевлението си относно дългоочакваното бебе в семейството им.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Докато Хари говорил с гостите на приема, посветен на награди, които отдавали чест на ветерани, коментирал и теглото на бебето „Там има голямо бебе“, визирайки корема на съпругата си.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

От своя страна Меган също не се сдържала и изкоментирала „Той ще бъде най-добрият баща“, не пропускайки да погали корема си – жест, който много често виждаме да прави херцогинята на Съсекс напоследък.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

От събитието оставаме и с впечатлението, че класическите черно и бяло са перфектните цветове за бременната Меган. Изборът на дизайнер за пореден път не е никаква изненада за всички – бялата риза и черната пола са дело на сватбеният й дизайнер и творчески директор на Givenchy - Клеър Уейт Келър. Малкият черен клъч също е Givenchy, а обувките Aquazzura – също любим бранд на херцогинята.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Пред списание People дългогодишна приятелка на Меган разкрила, че хецогинята сама се гримира с изключение на сватбения си ден, както и че сама избира с какво да се облече и как да съчетае дрехите и аксесоарите. Този факт наистина ни впечатли!