Снимка: Press office

"Изключително сме щастливи да отворим вратите на втори магазин в Пловдив. Вярваме, че това е най-добрата шопинг локация в града и се радваме, че магазинът е разположен в прекрасна сграда с голямо историческо и културно наследство", коментира повод откриването - Сандрин Галпароли, регионален мениджър на H&M за България и Гърция.

Магазинът в Пловдив се намира на ул. "Александър I Батенберг" №11 и е разположен на 5 етажа върху общо 2 600 кв. м. Той ще бъде отворен за клиенти всеки ден от 10:00 до 21:30 ч. Освен колекциите си за жени и мъже, клиентите ще могат да пазаруват и от предложенията на марката за деца и тийнейджъри, както и да се насладят на обновената Beauty концепция на марката от козметични продукти.

Този сезон в H&M на фокус са плетивата с богати декорации от мъниста и пайети, както и задължителните парти облекла, подходящи за празниците – дълги рокли с ярки цветове, блузи с пайети, поли с ресни и други. Водещи са ярките цветове – червено, зелено, бяло и синьо. Най-често използваните материи в колекциите са вълна, памук, както и така актуалните за тази зима вариации на еко кожа с косъм.

H&M влезе на българския пазар през март 2012 г. Магазинът в Пловдив е 18-ти за марката в страната.