Милион долара на епизод! Звездите само от два комедийни сериала са успявали да договорят такова високо заплащане – „Приятели“ и „Теория за големия взрив“.

Кейли Куоко стана популярна като красивата, но не много умна Пени от „Теория за големия взрив“. В сериала тя е съседка на учените Ленард и Шелдън. И докато на почитателите си Кейли е известна с красотата си (освен актриса тя е и модел), съпругът ѝ реши да ни я покаже в по-различна светлина – като обикновена жена.

Състезателят по конен спорт Карл Кук, който е с пет години по-млад от звездната си съпруга, сподели снимки на 33-годишната актриса с храна между зъбите, докато спи, докато си играе с кучето им, както и видео, в което се възмущава от грозните си вежди.

„Всички пускат идеализирани снимки на половинките си, когато имат годишнина, но не и аз, написа съпругът на звездата. Това са снимки на моята прекрасна жена.“

 

Самата Кейли Куоко подходи по-традиционно към годишнината и сподели снимки от сватбата им преди година.

Двамата сключиха брак миналия юли в Сан Диего, но на актрисата ѝ се наложи да прекара част от медения месец в болница, заради операция на рамото.

Последният 12-и сезон на „Теория за големия взрив“ приключи преди месец и половина. Сериалът стана толкова успешен, че дори направиха спин-оф сериал за детството на гениалния Шелдън Купър.